Astro Matrimoniale - va descoperiti partenerul/partenera prin instrumentul de cunoastere numit astrologie psihologica!

 

In calitate de nativa a zodiei Balanta (semnul casatoriei si implicit semnul consilierului si al agentului matrimonial), imi este natural rolul de a ghida pe calea iubirii. In speranta ca va voi putea fi de folos, va invit sa cititi urmatorul articol scris de mine si publicat in revista Mireasa, in anul 2006.

Astrele au decis: Balanta este semnul cuplului oficial

"Acesta e alesul", iti sopteste vocea de la celalalt capat al firului de telefon care te trezeste in toiul noptii. Este prietena ta Balanta care n-a mai putut sa astepte sa-ti spuna despre barbatul pe care l-a intalnit.

Cand Balanta spune: "Acesta e alesul", puteti fi siguri ca deja isi imagineaza ziua cea mare. Sa fie o casatorie intr-o biserica somptuoasa? Vara sau toamna? O petrecere intima intr-un hotel de lux?

Pentru Balanta, fiecare intalnire are potentialul unei fericiri nuptiale. Nimic nu le face mai fericite decat gandul de a fi jumatatea dintr-un cuplu. Desigur sotul (sau sotia) este cea mai importanta persoana din viata unei Balante. Nici o alta zodie nu e asa de dornica de a-si gasi perechea pe vecie. Nici o zi nu este pentru Balanta la fel de importanta ca "ziua cea mare". Si cum poate sa fie altfel cand Balanta este semnul casatoriei?!

Asadar, daca primesti o invitatie la nunta unei Balante, astrologii te sfatuiesc sa nu lipsesti!

Balanta, mire si mireasa prin excelenta
Mireasa Balanta se remarca prin puritate, feminitate, eleganta, dar mai ales prin respingerea a tot ce nu este atractiv. Iubirea frumosului la Balanta sub toate formele este data de planeta care o conduce, Venus, zeita dragostei si a frumusetii. De aceea Balanta nu este doar semnul casatoriei, ci si semnul esteticii. Moda este o industrie facuta pentru ele.

Ai vazut vreodata o Balanta mireasa? Binecuvantata cu darul pentru estetica vizuala, cu un instinct pentru linie, forma si culoare, cu o puternica receptivitate la schimbarile in tendinte, Balanta stie exact ce i se potriveste. Ea va purta tinuta perfecta. Artista nativa, Balanta detine arta de a fi miresa.

Filozoful Friederich Nietzsche a fost Balanta. El a spus: "Lumea apare ca justificata numai ca fenomen estetic al existentei". Nietzsche stia ca arta si frumosul sunt balsamurile vindecatoare ale Balantei in fata vicisitudinilor si urateniei vietii. Oscar Wilde, tot Balanta, stia si el asta. Povestea sa, Portretul lui Dorian Gray, este relevanta in acest sens.

Dar, ce femeie se ascunde in mireasa Balanta? Ea, femeia, reprezinta simbolul farmecului. Este o experta in arta dragostei si adora flirtul. Multilaterala si imaginativa, prin rafinament si elocinta stie sa atraga, dar partenerii trebuie sa fie conform asteptarilor, altfel nu-si pierde nici macar o zi cu ei. Incapatanata si serioasa, asteapta de la toti perfectiunea. Deschisa fata de toata lumea, pentru ea, arta disimularii este complet necunoscuta. Aceasta fire naturala, calda, diplomata si concilianta, are oroare de certuri.

In dragoste nu e posesiva, respecta libertatea partenerului, dand dovada de un dezvoltat simt camaraderesc. Este rabdarea intruchipata si poate trece cu vederea greselile partenerului, dar in nici un caz nu poate fi tratata cu superficialitate. Se ataseaza greu, dar profund si definitiv.

In plan sexual, cuvantul cheie este dramatism. Senzuala si pasionala, prefera dragostea dupa ce creaza efecte spectaculoase, caci savureaza reactiile partenerului. Savureaza orice preambul, si prin cuvinte. Este foarte sigura de sex-appeal-ul ei si nu are inhibitii.

Balanta nu agreeaza muncile brute, care nu o solicita spiritual sau artistic. Pe lista de astro-cariere a Balantei se afla profesiile in domeniul artistic, cele de diplomat si cele juridice. In lumea politicii si in cea a afacerilor, Balanta este la inaltime. Aceasta exceleaza prin capacitatea de a fi un observator inteligent, cinic, obiectiv, capacitate pe care o au si scriitorii nascuti in acest semn. Dar, in primul rand, Balanta este un semn care are legatura cu publicul, astfel orice pozitie care implica o interactiune directa, este domeniul Balantei. Sa nu uitam ca ea este facuta pentru a fi vazuta si admirata.

Inteligenta si in general cultivata, femeia Balanta este o partenera redutabila pe toate planurile, si o mireasa ideala pentru un mire ambitios, de succes.

Mirele Balanta are un farmec aparte, e delicat, gentil, cu o expresie calma, echilibrata. Curtoazia si manierele civilizate sunt o parte integranta a conduitei sale, ca si eleganta si generozitatea. Mirele Balanta stie ca nu doar mireasa va fi in centrul atentiei. Ca si mireasa Balanta, tinuta sa este ideala pentru rolul de mire.

Dar cine este mirele Balanta? Acesta este un barbat cu o foarte bine dezvoltata latura feminina a personalitatii, la fel cum femeia Balanta are dezvoltata latura masculina. Din aceasta caracteristica deriva multe altele. Barbatul Balanta are o natura cu doua fete. Pe un taler este dorinta sa de stabilitate si echilibru, iar pe celalalt se ascunde o dorinta sexuala inexorabila si atractia sporita pentru femei. Dar, oricum s-ar manifesta, sa stiti ca el este un sensibil si un romantic incorigibil care respecta traditia. Foarte rational, cu o logica fara cusur, dispune de tact diplomatic si nu va accepta niciodata nedreptatea. Se adapteaza usor, e capabil de compromisuri, si ia greu o hotarare.

Asemenea femeii Balanta, acest barbat are placeri rafinate. Actul sexual pentru el este un eveniment, stie ce simte o femeie si poate sa creeze o atmosfera romantica. Domeniile sale de activitate profesionala sunt aceleasi ca ale femeii Balanta. Mireasa ideala acestui mire este femeie relaxata si rabdatoare, cu un caracter asemanator lui.

Mirii Balanta "la bine si la rau"
Balantele pot percepe casatoria ca pe un paradis, dar sunt primele care accepta ca ea trebuie traita pe pamant. De indata ce s-au casatorit, sunt gata sa inceapa o munca sustinuta. Viata este fericire casnica si estetica eminamente. Decoratori innascuti, sotia sau sotul Balanta vor face casa un paradis, chiar daca e o garsoniera. Iubiti atenti si responsabili, alaturi de acesti nativi va veti putea urmari interesele, dar intotdeauna de-abia veti astepta sa va intoarceti acasa.

In vremurile in care a face un legamant cu cineva pare sa fi devenit un lucru foarte dificil, Balanta, mai mult decat oricine altcineva, este capabila sa faca acest legamant. Cand o Balanta spune "la bine si la rau", o spune cu toata credinta. Eternitatea nu este suficienta pentru iubirea unei Balante si va veti intreba daca ati trait cu adevarat inainte de a o cunoaste. Casnicia cu o Balanta este o casnicie in care a cincizecea aniversare este de aur in adevaratul sens al cuvantului. Cei care o traiesc pot spune ca dragostea lor a fost scrisa in stele.

Alege data casatoriei din calendarul astrologic
Pentru data casatoriei, personajul primordial este desigur planeta Venus, cea care guverneaza Balanta. Celebrul astrolog englez William Ramesey spunea in cartea lui Astrologia Restaurata: “…. este imposibil ca mariajul sa fie reusit daca Venus la momentul casatoriei este impotenta sau afectata; nici nu poate fi foarte rau daca Venus este puternica si bine aspectata de planetele benefice; aceasta pentru ca in mariaje ea este semnificatorul principal”.

© 2009 - Astrolog Antonia Dragomir

sus ↑