COLECTIV

Odata cu o moarte colectiva este relevata nu doar lipsa de unitate sistemica, si empatica, ci si prostia, ignoranta colectiva prin misticismul superstitios care a blamat muzica rock. 

Gandind matematic, daca luam o coarda de o lungime oarecare, se obtine cu ea un sunet, iar cu jumatatea lungimii acestei coarde vom obtine un sunet cu o octava mai sus. Cu jumatatea jumatatii obtinem un sunet cu o octava si mai sus, samd. Pitagora folosea media armonica in studiul armoniei muzicale (de aici numele ei), demonstrand legaturile numerice intre notele muzicale, relevand astfel faptul ca armonia muzicii consta in combinarea armonioasa a numerelor. Astfel, avem muzica mai mult sau mai putin armonioasa (de vibratie joasa sau inalta). De exemplu, se pare ca cea cantata de Enya are o vibratie inalta de tip yin, cea a lui Jean-Michel Jarre yang inalt, iar Vangelis le-ar imbina!
Sa spunem ca intr-adevar o parte din muzica rock, mai ales heavy, este de vibratie mai joasa (actioneaza la nivelul chakrei Muladhara), insa de aici pana la a spune ca muzica rock e satanista, responsabila pentru moartea lor, este prea mult….mult retard! O prostie paraoxistica de eludat, dar am mentionat-o pentru a transmite ideile anterioare, precum si truismul: biserica dezavueaza rockerii fiindca acestia nu prea intra-n turma de sclavi fara de care aceasta n-ar exista….

Primordiala mi-e totusi morala:

Moartea este unica certitudine a vietii, moartea este umana. Doar modul in care se moare poate fi inuman. Iar modul in care au murit cei din Colectiv a fost inuman (monstruos), dar asta i-a facut mai umani!
O viata traita fara a fi util, este, in a mea perceptie, traita in van! Sa traim pregatiti sa sarim in foc pentru celalalt! Moartea sa ne fie ecou viu a ce-i de schimbat! Cati isi aleg o asa viata, o asa moarte? Cati aleg sa faca tot posibilul sa fie tot mai buni, indiferent cum is ceilalti? Daca nu ratiunea, atunci legea corespondentei ar trebui sa ne releve adevarul: minoritatea (politicienii) este reflectia majoritatii (cetatenii)! Nu pot fi o mie de nemernici (politicienii) reprezentantii a milioane de minunati (cetatenii)! Si implicit: cand majoritatea va fi constienta de toti ceilalti, traind intru unitate colectiva, nu va mai exista minoritatea politicienilor/functionarilor inconstienti care traiesc egoist, intru dezbinarea colectivului….

Tragedia de la Colectiv este legata (prin mii de fire invizibile celor ce nu vad imaginea holistica a universului) de celelalte tragedii de amploare din ultimul an, incepand cu cea de la Paris din ianuarie, de care am scris atunci in acest articol, din care se poate intelege legatura si morala colectiv-universala:

http://www.astrolog-psiholog.ro/blog/despre-religie-vs-unus-mundus-si-saturn-in-sagetator/

 

101203-my-God-is-love-and-my-religion-is-empathy

 

Despre Antonia Dragomir