COLECTIV

Odata cu o moarte colectiva este relevata si prostia, ignoranta colectiva-misticisme, superstitii, si conspiratii. 

-Muzica rock:

Gandind matematic, daca luam o coarda de o lungime oarecare, se obtine cu ea un sunet, iar cu jumatatea lungimii acestei coarde vom obtine un sunet cu o octava mai sus. Cu jumatatea jumatatii obtinem un sunet cu o octava si mai sus, samd. Pitagora folosea media armonica in studiul armoniei muzicale (de aici numele ei), demonstrand legaturile numerice intre notele muzicale, relevand astfel faptul ca armonia muzicii consta in combinarea armonioasa a numerelor. Astfel, avem muzica mai mult sau mai putin armonioasa (de vibratie joasa sau inalta). De exemplu, cea cantata de Enya are o vibratie inalta de tip yin. Cea a lui Jean-Michel Jarre este un yang inalt, iar Vangelis le imbina atat de armonios!
Sa spunem ca o parte din muzica rock, mai ales heavy, este de vibratie mai joasa (actioneaza la nivelul chakrei Muladhara), dar vibratie joasa gasim si in atatea genuri muzicale (si in cea populara, de pilda)! Si desigur ca muzica cu care rezonam releva si nivelul nostru vibrational, insa de aici pana la a face muzica responsabila pentru moartea unei fiinte, este prea mult…..absurd imbecil! Pe aceasta “logica”, cati manelisti n-ar trebui sa fie morti? (sa-mi fie scuzata analogia)

-Satanismul:

Daca nu te supui bisericii, categoric esti satanist! Dar cati nu invoca satanismul fara a avea idee ce inseamna? Cati stiu ca dincolo de satanismul teist, exista si cel ateist, LaVeyan, care nu venereaza niciun diavol, ci propaga libertatea de sine, conceptul nietzschean prin care omul intelege ca este unicul responsabil pentru viata sa? Nu inseamna ca de fapt toti maestrii spirituali sunt satanisti pentru ca il invata pe om cum sa fie liber, adica responsabil fata de propriul potential? Nu asta este de fapt problema bisericii, si anume inacceptarea libertatii, asumarii de sine? Pai ce ar mai face biserica cu un popor liber, fara frica de Dumnezeu? Ci doar cu iubire de sine, care include si iubirea fata de Dumnezeu, caci doar iubindu-te, esti o manifestare inalta, cea dumnezeiasca!

-Morala 1:

Moartea este unica certitudine a vietii, moartea este umana. Doar modul in care se moare poate fi inuman. Iar modul in care au murit cei din Colectiv a fost mai mult decat inuman (monstruos), dar asta i-a facut mai mult decat umani!
O viata traita fara a fi util, este, in a mea perceptie, traita in van! Sa traim pregatiti sa sarim in foc pentru celalalt! Si cand o fi sa murim, sa schimbam ceva prin moartea noastra! Cati dintre noi isi aleg o asa viata, o asa moarte? Cati adauga constiintei adagiul schimbarii de sine, si nu se limiteaza la a blama exteriorul? Daca nu ratiunea, atunci legea corespondentei ar trebui sa ne releve adevarul: minoritatea (politicienii) este reflectia majoritatii (cetatenii)! Nu pot fi o mie de nemernici (politicienii) reprezentantii a milioane de minunati (cetatenii)! Blamand politicienii/sistemul (efectul), atunci moartea lor devine inutila in raport cu voi, fiindca n-ati inteles cauza (mesajul colectiv pentru fiecare individ).

-Morala 2:

Tragedia de la Colectiv este legata (prin mii de fire invizibile celor ce nu vad imaginea holistica a universului) de celelalte tragedii de amploare din ultimul an, incepand cu cea de la Paris din ianuarie, de care am scris atunci in acest articol din care se poate intelege legatura si morala colectiv-universala:

 

http://www.astrolog-psiholog.ro/blog/despre-religie-vs-unus-mundus-si-saturn-in-sagetator/:

Sunt un spirit liber. Nu apartin niciunui sistem (religios) inventat pentru a controla/segrega, prin ignoranta/prostie/frica: sistem teist /deist /ateist /agnostic. Imi apartin doar mie, si nu am nevoie de religie (religare)= legare, reluarea legaturii cu divinul, pentru ca in mine exista divinul. Mai exact, vibratia mea inalta, manifestarile mele de lumina reprezinta dumnezeul din mine. Orice energie de vibratie inalta din univers/multivers puteti s-o numiti energie dumnezeiasca. Si implicit, pe cea de vibratie joasa, energia intunericului, puteti s-o numiti demonica, nu conteaza, atata timp cat se intelege ca noi alegem pe care o manifestam.

De fapt, daca religia spune ca suntem copiii lui Dumnezeu, adica zei mai mici sau mai mari, de ce avem nevoie de un sistem sa luam legatura cu ceea ce suntem deja? Nu e suficient doar sa fim? De ce sa credem in Iisus/ Krishna/ Buddha/ Zarathustra/ Lao Zi…. , si sa nu incercam sa fim Iisus/ Krishna/ Buddha/ Zarathustra/ Lao Zi…? De ce? De ce nu incercati? Pentru ca Biserica, si atatea sisteme nu va vor liberi, ci din contra, va vor sclavi, ca sa existe prin voi!
Va numiti crestini, dar aveti voi vreo experienta proprie lui Iisus? Sau doar repetati putin din vorbele acestuia, si mai mult din cele ale Bisericii? A repeta vorbele altuia nu e o activitate cam prosteasca, numindu-se repetitia „credinta”?
Prosteasca este si polemica: “exista sau nu Dumnezeu”!
Probabil, atunci cand cuvantul “dumnezeu” va fi inlocuit din dictionar cu “eu” (dumnezeu=zeu=eu), atunci muritorii vor stii sa fie zei, si nu doar vor crede, sau nu, in ei.
Deocamdata fricosii se mai hranesc cu o noua frica (de iad), lacomii cu o noua pofta (de rai), iresponsabilii cu o noua iresponsabilitate (“Dumnezeul vostru este de vina, de ce a permis…?!”- invoca ateul, “Dumnezeule, ajuta-ma, ca o sa fac…!”, se milogeste, mituind, relgiosul), iar prostii cu prostia din atatea dogme, rituri!

Daca opinati despre cele intamplate ieri la Paris alimentand segregatia “je suis/je ne suis pas Charlie”, vaditi ca nu intelegeti lectia pe care e timpul s-o invatam cu totii : unde exista o segregatie, o despartire/impartire, mai exista religiozitate (legatura, unire)?? Nu ar trebui, conform etimologiei, sa ne uneasca religia pe toti, in sensul “unus mundus”? Si daca etimologia este inexigibila in acest sens, prin faptul ca religia uneste dogme, rituri, dar desparte oameni, nu ar trebui sa-i revizuim importanta, sa ne concentram asupra intrebarilor: cum poate avea ceva bun efecte atat de negative?; cum poate fi ceva bun, daca nu ne face mai buni, mai liberi?
Spun ca este timpul, pentru ca Saturn, legea cauza-efect, legea responsabilizarii, a intrat, din decembrie 2014, in semnul jupiterian Sagetator, si astfel, cu totii trebuie sa ne ridicam constiinta la vibratia inalta de tip jupiterian! Intelegand prin vibratie, vibratiile hermeneutice = razele Gamow de la Big-Bang.
Mai exact, cum Jupiter este cea mai mare planeta din Sistemul solar, aceasta releva expansiunea noastra, evolutia pe verticala (orizontul mental-spiritual=-cunoasterea, intelegerea filozofiei/ religiei/ideologiei), ) si evolutia pe orizontala (orizontul fizic-locul de manifestare, tara).  Drept urmare, cu cat orizontul nostru este mai larg, si mai inalt, cu atat si noi suntem mai liberi sa ne inaltam la aceasta vibratie, ridicandu-ne astfel nivelul de constiinta!
Cand va impartiti in crestini, musulmani, iudei, hindusi, sikhisti, romani, francezi, arabi, etc., despartindu-va de unitatea universala, de binele colectiv, ramaneti pe o vibratie joasa, si apar aceste efecte- tragedii!
Cand rromii, homosexualii, sau alte minoritati se vor comporta ostentativ dizarmonic altfel, nu doar ca vor fi tratati altfel, dar, la fel, isi vor limita orizontul, limitandu-si constiinta! Cand manifestati intoleranta/radicalism atat de crud in numele unei apartenente, apartineti doar raului !

Si cum un Sagetator evoluat are menirea sa ghideze prin cunoastere/cuvant, este necesar sa fim mai responsabili (Saturn) fata de informatiile transmise (si prin edituri, ziare-Jupiter), pentru ca va aparea mai rapid efectul transmiterii acestora. A propaga o intoleranta, persiflare, dezinformare, ignoranta, nimicie, dar si o ilegalitate (Jupiter=legea, justitia si Saturn=procurorul, cauzalitatea), poate avea efecte paroxistice in acesti ani- conflicte religioase, teritoriale (focul Sagetatorului arzand pana in decembrie 2017, cat dureaza tranzitul), efecte care au o unica cauza: segregatia de sine manifestata prin separarea unei parti de intreg (prin apartenenta la o religie/tara, in detrimentul celor care apartin la alta religie/tara).

De ce credeti ca multi din cei care au in matricea lor energia  Sagetatorului, atunci cand o manifesta pe cea joasa, devin fanatici religiosi, xenofobi, ultranationalisti criminali, chiar daca-s calatori (cu mintea sau corpul)? Exemple de nativi Sagetatori relevanti:  Vadim, Stalin, liderii religiosi: Nikanor Grujic, Ellen G. White, Jeffrey Holland, Greg Laurie, sau atatia pontifi: Papa Leon al X-lea, Papa Julius II, Papa Ioan al XXIII-lea, dar si actualul Papa Francisc, cu ale sale mesaje chiar prea evolutive pentru un cap de biserica criminala….  Asa cum Mahatma Gandhi siChe” Guevara aveau la nastere Saturn in Sagetator. Si desigur, ar mai fi nativul Sagetator Osho, care a transmis mult din mesajul inalt jupiterian… ;)

In concluzie, cand cuvantul “religie”, va fi inlocuit cu “unus mundus”, cand cetateanul unei tari va actiona ca un cetatean al lumii, cand fiece om va constientiza ca este o parte din intreg, o celula din miliardele de celule ale organismului viu numit univers, fiind cu totii legati prin fire invizibile (oameni, animale, natura), si astfel, orice rau sau bine facut celorlalti, este binele sau raul facut noua insine, atunci, nu vor mai fi necesare nici macar cuvintele, caci vom avea o telepatie divina-intrinseca….Pana atunci, sa tot mai fie purificari prin moarte….

P.S1. cei care vor considera ca sunt prea dura, ca judec (omul adesea vrea sa creada ca se simte judecat cand de fapt se simte vinovat), sa nu eludeze momentul in care Iisus a daramat tarabele fariseilor din Templu, sa nu oblitereze faptul ca omenirea mai are nevoie si de dusuri reci atata timp cat se autodistruge continuu….;)

P.S2. pentru cei care nu stiu la ce eveniment fac referire:
https://ro.wikipedia.org/wiki/Atentatul_%C3%AEmpotriva_revistei_Charlie_Hebdo

 

101203-my-God-is-love-and-my-religion-is-empathy

 

Despre Antonia Dragomir