Sustin workshop-uri de cunoastere prin astrologie!

Workshop de cunoastere prin astrologie (psihologica)
                  

De ce astrologie?

 

Astrologia, prima stiinta veche de peste 6 mii de ani este un instrument binecuvantat de cunoastere care se foloseste de matematica si astronomie pentru a alcatui un studiu, si nu o forma de ghicit, o superstitie (asa cum poate fi perceputa din cauza previziunilor comerciale-o forma de denigrare prin tabloidizare). In fond, suntem cu totii „praf de stele”, atomi compusi din planete, toate cele care ne compun matricea info-energetica, cunoscuta sub denumirea de harta cerului natal/ astrograma.

 

De ce acest workshop?

 

-ca sa intelegi ce inseamna macar o parte din simbolurile de pe harta ta (planetele, semnele si casele in care se afla acestea, aspectele pe care le fac, ascendentul)? Vrei sa faci un prim pas care te va duce in contact cu tine, cu potentialul tau, cu menirea ta;

-ca sa intelegi de ce exista un adevar in ideea ca „femeile vin de pe Venus si barbatii de pe Marte”;

-ca sa stii ce tip de parteneriat ti-e cel mai potrivit pentru a evolua, ce barbat/femeie ar trebui sa te intereseze;

 

Cine va sustine acest workshop?

 

Antonia Dragomir este consilier astrologie psihologica, astrolog absolvent al scolii de astrologie Fidelia si psiholog masterand specializat in probleme de familie, cuplu si sexualitate, astrolog/psiholog invitat in numeroase emisiuni (la Antena star, RTV, Prima tv, Kanal D, Euforia, TVR 2, TVR3, Vox news, Nasul tv, DDTV), realizator si prezentator al emisiunii Tele-zodiac produsa de compania Telemedia InteracTV din Budapesta (transmisa in direct pe posturile tv Antena 1, Antena 2, Euforia, National Tv, OTV si Favorit).

Pentru mai multe informatii, acceseaza site-ul http://www.astrolog-psiholog.ro/

 

De ce este nevoie pentru a participa la un workshop

 

E nevoie sa-ti cunosti data nasterii cu ora nasterii cat mai exacta, sa vrei sa evoluezi prin astrologie, si sa donezi suma de 70 lei, necesara pentru a fi sustinute cele 3 ore de workshop. 

 

 Unde si cand va fi sustinut workshop-ul?

 

Locatia si data vor fi anuntate din timp.

Despre Antonia Dragomir