Consiliere astrologica prin E-mail-doar analize concise

"Stimate cititor, astrologia este una dintre cele mai vechi stiinte, pastrata la mare pretuire de catre cei vechi, dar Intelepti si Mariti. Pe vremuri, nici un print n-ar fi facut razboi sau pace, si nici un general n-ar fi purces la lupta, pe scurt, nici o actiune importanta nu ar fi avut loc fara sa fie consultat mai inainte un astrolog." Benjamin Franklin

"Pastrez intotdeauna un ochi vigilent asupra opozitiei pe care o am intre Luna Ón casa a VII-a si Marte din casa I" Theodore Roosevelt (despre care se spune ca isi tinea harta de nastere pe tabla de sah din Biroul Oval)

Cei doi americani, mari politicieni, ne amintesc ca horoscoapele analizeaza evenimente si directii de actiune.

"Cosmosul e un imens trup viu, din care noi suntem parte tacuta. Soarele este inima lui mareata, al carei tremur ne alearga prin cele mai marunte dintre vene. Luna este marele nerv central prin care pururea frematam...." D. H. Lawrence.

"Avantajul unui punct de vedere astrologic porneste din faptul ca traiesti in acord cu natura, nu te instrainezi de ea." Thomas Morus

Cei doi englezi, mari scriitori, ne amintesc ca nu suntem doar un corp fizic izolat de restul lumii, ci suntem o fiinta multidimensionala in stransa interconexiune cu universul.

Mircea Eliade ne transmite: "astrologia este un act de credinta", si are la baza Legea Corespondentei a lui Hermes Trismegistus "ceea ce este sus este si jos, ceea ce este jos este si sus, pentru ca miracolul Unitatii sa fie infinit". Adica viata este un ciclu fara sfarsit, principiile ciclurilor cosmice explicand principiile ciclurilor umane. Pentru ca oamenii trebuie sa fie cumva sincronizati cu modelele celeste existente in momentul nasterii. Termenul de sincronism fiind folosit de fondatorul psihologiei analitice, Carl Jung, care spunea: "astrologia isi poate asigura recunoasterea din partea psihologiei, fara restrictii pentru totdeauna, fiindca astrologia reprezinta insumarea tuturor cunostintelor psihologice din antichitate".

Intr-adevar, astrologia are functia de harta a psihicului. De aceea pentru un astrolog psiholog astrograma (harta cerului pentru locul si data nasterii) simbolizeaza potentialul, ea te ajuta sa te cunosti, sa-ti inveti lectiile, sa-ti accesezi puterea pe care o ai (de care adesea nu esti constient) pentru a schimba directia evenimentelor, sau cel putin pentru a le accepta si a le depasi mai usor. Si mai ales, te ajuta sa intelegi rolul pe care-l au experientele (chiar triste) si cum sa primesti darurile din acele experiente. Scopul meu, scopul astrologiei psihologica, este acela de a va ajuta sa va realizati potentialul, sa atingeti nivelul cel mai inalt al evolutiei spirituale. Asadar, astrologia nu "ghiceste viitorul", ci ne releva matricea info-energetica, misiunea aleasa, varianta noastra cea mai buna.

La contact@astrolog-psiholog.ro , va pot raspunde la intrebari punctuale ce nu necesita o lucrare completa, analiza problemei sau a evenimentului in contextul prezentarii sale si a datelor exacte oferite.
Pret: 100 lei

Plata se va face in cont Lei Banca Transilvania: RO79BTRLRONCRT0257084901, sau Euro: RO29BTRLEURCRT0257084901.

 

Datele necesare analizei astrologice:

 

© 2009 - Astrolog Antonia Dragomir

sus ↑