O consultatie complexa, inedita, printr-o abordare holistica, spirituala (ce-nsumeaza astrologia, psihologia, cosmologia-cuantica)!

Consultatia dureaza cat doriti, in functie de disponibilitate si resurse. Va fi abordat, analizat orice aspect va intereseaza.

Pentru programare sunati la 0723770981. Datele necesare consultatiei:

 

La inceput a existat hidrogen si heliu, ca ulterior restul atomilor sa fie creati de stelele care au explodat, de razele cosmice, si de radiatiile de energie.... tot universul vizibil e compus din atomi uniti in jurul unor informatii. Si omul, implicit. De aceea suntem praf de stele. Cum spunea Carl Sagan, "azotul din ADN-ul nostru, calciul din dintii nostri, fierul din sangele nostru, carbonul din placintele noastre cu mere au fost produse in interiorul stelelor aflate in colaps gravitational. Noi suntem facuti din materie stelara."

Prin stiinta astrelor-astrologia, cunoastem arhetipul constelatiilor reflectat in atomii grupati in noi (la nastere), cunoscandu-ne astfel pe noi, matricea info-energetica, bagajul karmic, potentialul devenirii noastre, astrologia fiind astfel un instrument desavarsit de cunoastere/recunoastere, prin care intelegi ce experiente ai de trait, care-ti sunt lectiile, rolul acestora, cum sa devii varianta ta cea mai buna, constient de tot si toate. Asadar, astrologia nu "ghiceste viitorul", ci ne releva programul de viata, si ne ofera o perspectiva holistica asupra universului privit ca o inlantuire de cauze si efecte, ca un organism viu in care toate-s interconectate....atomi care se perinda, luand o forma sau alta-aceasta fiind definitia reincarnarii.  
 
O stiinta veche de peste 6 mii de ani (astrologia) a ajuns sa fie propagata printr-o inventie a secolului trecut (previziunile pe zodii), si ceea ce era menit sa fie un instrument de cunoastere, de trezire spirituala, a ajuns un instrument derizoriu de divertisment: http://www.astrolog-psiholog.ro/blog/previziunile-pe-zodii-inventia-de-marketing-a-secolului-20-care-discrediteaza-o-stiinta-astrologia-de-6-mii-de-ani/

"Cosmosul e un imens trup viu, din care noi suntem parte tacuta. Soarele este inima lui mareata, al carei tremur ne alearga prin cele mai marunte dintre vene. Luna este marele nerv central prin care pururea frematam. Cine stie ce putere o avea Saturn asupra noastra, ori Venus? Dar e o putere vitala, desigur, unduind prin noi tot timpul." D. H. Lawrence.

"Avantajul unui punct de vedere astrologic porneste din faptul ca traiesti in acord cu natura, nu te instrainezi de ea." Thomas Morus

Mircea Eliade: "astrologia este un act de credinta", si are la baza Legea Corespondentei a lui Hermes Trismegistus "ceea ce este sus este si jos, ceea ce este jos este si sus, pentru ca miracolul Unitatii sa fie infinit". Viata este un ciclu fara sfarsit, principiile ciclurilor cosmice explicand principiile ciclurilor umane. Pentru ca oamenii trebuie sa fie cumva sincronizati cu modelele celeste existente in momentul nasterii. Termenul de sincronism fiind folosit de fondatorul psihologiei analitice, Carl Jung: "astrologia isi poate asigura recunoasterea din partea psihologiei, fara restrictii pentru totdeauna, fiindca astrologia reprezinta insumarea tuturor cunostintelor psihologice din antichitate".

"Stimate cititor, astrologia este una dintre cele mai vechi stiinte, pastrata la mare pretuire de catre cei vechi, dar Intelepti si Mariti. Pe vremuri, nici un print n-ar fi facut razboi sau pace, si nici un general n-ar fi purces la lupta, pe scurt, nici o actiune importanta nu ar fi avut loc fara sa fie consultat mai inainte un astrolog." Benjamin Franklin

"Pastrez intotdeauna un ochi vigilent asupra opozitiei pe care o am intre Luna in casa a VII-a si Marte din casa I" Theodore Roosevelt (despre care se spune ca isi tinea harta de nastere pe tabla de sah din Biroul Oval) 

© 2009 - Astrolog Antonia Dragomir

sus ↑