Pandemie-astrologie: de coronavirus virusat sau spiritual eliberat?

Un tablou clinic nu-i complet fără un tablou astral, căci doar, așa cum spunea și Hippocrate: „Un doctor care nu ştie nimic despre astrologie nu se poate autointitula doctor… Există o curgere comună, o respiraţie generală, toate lucrurile sunt legate unul de celălalt.” Așadar, tabloul astral al planetelor colective/sociale: conjuncția Jupiter -Saturn -Pluto din Capricorn , Nodul Sud (karma) tot în Capricorn, Neptun din Pești. Jupiter= extindere, oportunitate, relația cu străinătatea, comerțul, convingerile, legislația. Saturn= karmă-responsabilizare, sisteme vechi, securitate materială şi stabilitate socială, autoritate, disciplină, limite, pesimism, rata mortalității (fiind planeta timpului-Cronos). Pluto =transformare-moarte simbolică sau fizică, regenerare, extremism, lupte pentru putere, frici apocaliptice. Capricornul este explicat prin planeta lui Saturn, iar Peștele prin planeta lui Neptun, care pozitiv înseamnă spirtualitate, compasiune, socialism, și negativ înşelăciuni, confuzii, iluzii, epidemii, toate legăturile negative cu apa (de aceea chiar cred că „wet market” a fost cauza coronavirus).

Dar, cum spunea tot Hippocrate „să cercetăm cele ce s-au petrecut, să cunoaştem cele prezente, să aplicăm cele învăţate”, totul fiind ciclic, iar conjuncția Saturn-Pluto din Capricorn atât de rară, încât a mai fost în anii: 47, 549, 783, 1284 și 1518- ani de conflicte de putere, războaie, vă voi prezenta pandemiile din istorie cu aspecte asemănătoare:

-Ciuma bubonică (Moartea Neagră) care a ucis două treimi din populația Europei are apogeu în anul 1347 când Saturn e in Pești.

-Poliomielita apare în 1789 când Saturn era în Pești, prima epidemie în Europa fiind în 1800 când Pluto e în Pești, iar prima epidemie din SUA în 1843 când Saturn e în Capricorn.

-Gripa spaniolă (care a ucis 50 milioane) din 1918-1919 a avut apogeu când Jupiter era conjunct Pluto.

-Gripa Hong Kong 1968: Jupiter conjunct Pluto.

-SARS 2003: Saturn opoziție Pluto, Jupiter opoziție Uranus în Pești.

-Gripa porcină 2009: Saturn opoziție Uranus în Pești, Jupiter conjunct Neptun.

-Ebola 2014-2016 când Pluto era deja în Capricorn.

La acestea se adaugă și ultima planetă socială-Uranus, care e în Taur, unde a mai fost când a început cel de-al doilea Război Mondial și a treia pandemie de holeră (tranzitul din anii 1851-1859). Cum Uranus=imprevizibilitate, schimbări, anarhie, iar Taur= obișnuințe, securitate, „a avea”, e firesc ca în tranzitul prezent care durează până în 2026, să ne așteptăm la ieșiri din ritm, din confort, planul material fiind cel mai schimbător (afectat). Tot atunci se va termina și procesul de eliberare spirituală început în 2010.

Toate ne solicită mai mult ca oricând o muncă colectivă întru transformare, întru eliberare de iluziile și Ego-ul materialist (vibrația joasă a semnelor de pământ Capricorn și Taur), manifestând vibrația înaltă a acestui tablou astral prin: unitate, responsabilitate universală, compasiune universală, precauție, respect față de resurse (mai ales cele ale naturii), repliere. Soluția la această pandemie fiind dată de semnele cheie Capricorn și Pește, cele care au menirea de a juca rolul cel mai înțelept-cel trăit prin liniște, introspecție, empatie.

Mai direct: dacă nu lucrați în sistemele fără de care nu se poate supraviețui (medical, alimentar), stați liniștiți în casă!! Măcar 2 săptămâni trăiți cum trăiesc eu bucuroasă de ani de zile (prin Peștele din mine care iubește izolarea, după cum sugerai). Înțelegeți că universul v-a dat ocazia să vă reconectați la sine.  În fond coronavirus nu devenea pandemic, nu se răspândea de nebun, dacă purtătorii lui nu s-ar fi dispersat, și stăteau bine grupați și gestionați medical.

Încercând să nu ne virusăm, poate reușim să ne mai eliberăm…. doar să nu vă consumați în scenarii, îndepărtați de legile universale, cele fără de care niciun scenariu nu-i posibil, în loc să profitați de cadoul dăruit de univers: pauza în alergătura după iluziile lumești! Să plonjați în subconștient, înotând conștient spre un mal mai evolutiv, în afara mlaștinii în care băltește dintotdeauna umanitatea!
Să nu ieșiți (din izolare) până nu vă simțiți inundați de adevărul metafizic al legii karmei, care firesc că s-a manifestat (infim, încă) și-n acest raport cauză-efect: omul a distrus plămânii Mamei Natura (prin poluare, defrișare….)-plămânii omului vor fi distruși; -omul a ucis cu cruzime și lăcomie viața Mamei Natura (în fond Covid-19 și alte epidemii sunt cauzate de consumul de carne și exploatarea animalelor)-omului îi vor fi ucise din resursele materiale (inclusiv corpul).
Desigur că și ființele mai inocente vor fi afectate, cum toți suntem un întreg, tot universul fiind un organism viu. Și cum doar de om e virusat, de om mai trebuie eliberat…!

Cât să mai stea Mama Natură la intubat?

Continuare: https://www.astrolog-psiholog.ro/blog/hippie-comunista-iubire-uraniana/

Despre Antonia Dragomir