Sustin workshop-uri de cunoastere prin astrologie!

Workshop de cunoastere prin astrologie (psihologica)
                  

De ce astrologie?

 

La inceput a existat hidrogen si heliu, ca ulterior restul atomilor sa fie creati de stelele care au explodat, de razele cosmice, si de radiatiile de energie…. tot universul vizibil e compus din atomi uniti in jurul unor informatii. Si omul, implicit. De aceea suntem praf de stele. Cum spunea Carl Sagan, „azotul din ADN-ul nostru, calciul din dintii nostri, fierul din sangele nostru, carbonul din placintele noastre cu mere au fost produse in interiorul stelelor aflate in colaps gravitational. Noi suntem facuti din materie stelara.”

Prin stiinta astrelor-astrologia, cunoastem arhetipul constelatiilor reflectat in atomii grupati in noi (la nastere), cunoscandu-ne astfel pe noi, matricea info-energetica, bagajul karmic, potentialul devenirii noastre, astrologia fiind astfel un instrument desavarsit de cunoastere/recunoastere, prin care intelegi ce experiente ai de trait, care-ti sunt lectiile, rolul acestora, cum sa devii varianta ta cea mai buna, constient de tot si toate. Asadar, astrologia nu „ghiceste viitorul”, ci ne releva programul de viata, si ne ofera o perspectiva holistica asupra universului privit ca o inlantuire de cauze si efecte, ca un organism viu in care toate-s interconectate….atomi care se perinda, luand o forma sau alta-aceasta fiind definitia reincarnarii.

 

De ce acest workshop?

 

-ca sa stii cum poti fi varianta ta cea mai buna, care e vibratia inalta sau joasa a arhetipurilor ce te definesc, ce inseamna simbolurile primordiale din harta ta (planetele, semnele si casele in care se afla acestea, ascendentul)

-sa-ti cunosti menirea, vocatia;

-ca sa intelegi de ce exista un adevar in ideea ca „femeile vin de pe Venus si barbatii de pe Marte”;

-ca sa stii ce tip de parteneriat ti-e cel mai potrivit pentru a evolua, ce barbat/femeie ar trebui sa te intereseze;

 

Cine va sustine acest workshop?

 

Antonia Dragomir este consilier astrologie psihologica, astrolog absolvent al scolii de astrologie Fidelia si psiholog masterand specializat in probleme de familie, cuplu si sexualitate, astrolog/psiholog invitat in numeroase emisiuni (la Antena star, RTV, Prima tv, Kanal D, Euforia, TVR 2, TVR3, Vox news, Nasul tv, DDTV), realizator si prezentator al emisiunii Tele-zodiac produsa de compania Telemedia InteracTV din Budapesta (transmisa in direct pe posturile tv Antena 1, Antena 2, Euforia, National Tv, OTV si Favorit).

Pentru mai multe informatii, acceseaza site-ul http://www.astrolog-psiholog.ro/

 

De ce este nevoie pentru a participa la un workshop

 

E nevoie sa-ti cunosti data nasterii cu ora nasterii cat mai exacta, si sa le transmiti cand te vei inscrie. 

Despre Antonia Dragomir