Sustin workshop-uri de cunoastere prin astrologie!

Workshop de cunoastere prin astrologie (psihologica)
                  

De ce astrologie?

 

Oricine are acces la adevarul astrologiei, intelege ca aceasta prima stiinta veche de peste 6 mii de ani este un instrument binecuvantat de cunoastere care se foloseste de matematica si astronomie pentru a alcatui un studiu, si nu o forma de ghicit, o superstitie (asa cum poate fi perceputa din cauza previziunilor comerciale-o forma de denigrare prin tabloidizare).

Mai multe informatii despre astrologie/ harta natala: http://www.astrolog-psiholog.ro/astro-info.html         

 

De ce acest workshop?

 

Tot auzind de „horoscoape generale”, te-ai intrebat cum arata horoscopul tau? Vrei sa intelegi ce inseamna macar o parte din simbolurile de pe harta ta (planetele, semnele si casele in care se afla acestea, aspectele pe care le fac, ascendentul, etc)? Vrei sa faci un prim pas care te va duce in contact cu tine, cu potentialul tau, cu menirea ta?

Atunci, ca sa inveti cum te poate ghida harta ta natala, transmite-mi pe adresa de e-mail: contact@astrolog-psiholog.ro, locul si data la care ai inceput aceasta calatorie numita viata (mai exact locul, ziua, luna, anul, ora si minutul nasterii -cu aproximatie). Iar eu o sa-ti pregatesc harta natala pentru a putea s-o studiezi in timpul workshop-ului, si dupa.

 

Cine va sustine acest workshop?

 

Cum idealul Antoniei Dragomir ar fi o lume in care oamenii folosesc intrumente de cunoastere prin care-si trezesc scanteia divina din ei menita sa le lumineze calea, aceasta a transformat fiece consultatie, fiece emisiune, intr-un prilej de predare a astrologiei. Acum a decis ca e timpul s-o faca si pe aceasta cale, pentru a putea ajunge cunostintele sale la cati mai multi oameni pregatiti sa le primeasca.

Antonia Dragomir este consilier astrologie psihologica, astrolog absolvent al scolii de astrologie Fidelia si psiholog masterand specializat in probleme de familie, cuplu si sexualitate, astrolog/psiholog emisiunea Euforia Club si alte emisiuni (Rtv, Focus Prima, Nasul Tv, Kanal D, TVR 2, TVR3, Vox news, DDTV), realizator si prezentator al emisiunii Tele-zodiac produsa de compania Telemedia InteracTV din Budapesta (care a fost transmisa in direct pe posturile tv Antena 1, Antena 2, Euforia, National Tv, OTV si Favorit), si redactor pe teme de astrologie.

Pentru mai multe informatii, acceseaza site-ul http://www.astrolog-psiholog.ro/, sau da un search pe google. 🙂

 

De ce este nevoie pentru a participa la un workshop?

 

Este nevoie sa-ti trezesti dorinta de autocunoastere, sa ai o minte deschisa, curioasa, si sa donezi suma de 50 de Ron, suma necesara pentru a fi sustinute cele 3 ore de curs, cat va dura un workshop.

 

 

Despre Antonia Dragomir